Αρχική      Είσοδος      Εγγραφή      Επικοινωνία

 

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στα 5 δωρεάν μαθήματα e-cource ηλεκτρονικής μάθησης

  Σύστημα Ifilios

  Πρόγραμμα συνεργασίας

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ IFILIOS

Ο σκοπός της ηλεκτρονικής εκπαίδευσης-τράπεζας πληροφοριών είναι να σας προσφέρει τη σοφία των μεγαλύτερων οικονομικών δασκάλων της εποχής μας. Θα σας βοηθήσει να αποφύγετε προβλήματα και εμπόδια, και θα σας επιτρέψει να γίνετε πλούσιοι ευκολότερα και γρηγορότερα!

 Κανείς δεν είναι καλύτερος από εσάς και κανείς δεν είναι εξυπνότερος από εσάς.

Βγάλτε για πάντα από το μυαλό σας τις αρνητικές σκέψεις. Ένας από τους κυριότερους λόγους που δεν εκμεταλλεύεστε τις δυνατότητες σας, που δεν πετυχαίνετε όσα θα μπορούσατε και που στερείστε την οικονομική επιτυχία είναι η πεποίθηση ότι οι άνθρωποι που είναι πιο επιτυχημένοι από εσάς είναι και καλύτεροι από εσάς. Αυτό απλά δεν αληθεύει. 

Όταν και εσείς κάνετε τις ίδιες σκέψεις και τα ίδια πράγματα που κάνουν οι αυτοδημιούργητοι εκατομμυριούχοι, τότε θα αρχίσετε να έχετε τα ίδια αποτελέσματα και τα ίδια οφέλη με αυτούς. Είναι απλά θέμα αιτίου και αποτελέσματος. 

Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να μάθετε καθεμιά από τις αρχές αυτές μέσω της εξάσκησης και της επανάληψης, εφαρμόζοντας  τες ξανά και ξανά, μέχρι να σας γίνουν κάτι τόσο φυσικό όσο η εισπνοή και η εκπνοή. Όπως ακριβώς μάθατε να κάνετε ποδήλατο ή να οδηγείτε αυτοκίνητο, μπορείτε να μάθετε τα μυστικά της επιτυχίας των αυτοδημιούργητων εκατομμυριούχων και να τα εφαρμόσετε στη ζωή σας. Και δεν υπάρχει κανένα όριο στο τι μπορείτε να πετύχετε, εκτός από αυτά που εσείς οι ίδιοι θέτετε στον εαυτό σας


ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΘΕΑΤΕΣ Ή ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ;

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΡΑ! Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑ!

Ή ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

 

 

 Ο Σπόνσορας σας (ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ -ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΣΕ) είναι:


Επαφή - Πληροφορίες


ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΣΥΣΤΗΝΟΝΤΑΣ

Το νέο μοντέλο συνεργασίας είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα δια βίου εκπαίδευσης εξ αποστάσεως, που συνδυάζει την επιχειρηματικότητα, την προσωπική ανάπτυξη, τη δια βίου εκπαίδευση και τη γνώση, ως κύρια εργαλεία παραγωγής πλούτου και ευημερίας. Το βασικό σύνθημα του είναι: ''Μην αισθάνεσαι περιθωριοποιημένος, μπορείς να συμμετέχεις κι εσύ στις νέες ευκαιρίες και προκλήσεις που δημιουργούνται στη νέα εποχή. Οι ευκαιρίες πλούτου δεν είναι μόνο για τους μεγάλους". Γιατί η Γνώση είναι δύναμη και όποιος πιστεύει ότι δεν αξίζει και δεν αρπάζει τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται, θα μείνει δυστυχώς στην αμάθεια, στην απραξία και στην ανασφάλεια.Απαγορεύουμε
αυστηρά στα
μέλη μας το
"Spamming".


 

Ifilios-Consulting and Marketing Services

Κεντρικά Γραφεία Διοίκηση : Φιλιππουπόλεως 6 - 58 100 Γιαννιτσά - Τηλ.+ Φαξ: 23820 83065

Copyright ©Ifilios .  All rights reserved.