Το Ονοματεπώνυμο σου:
*
Η e-mail Διεύθυνση σου:
*
Η e-mail  διεύθυνση του μέλους μας
που σας ενόχλησε:
*
Το ID του μέλους μας
που σας ενόχλησε:
*
ΑΝΑΦΟΡΑ SPAMMING       Email:antispam@ifilios.gr

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ SPAMMING


Η
Ifilios απαγορεύει αυστηρά το Spamming.
Ακυρώνουμε τη συνδρομή των μελών μας που κάνουν Spamming.


 

Πολιτική κατά του Spamming

Η Ifilios απαγορεύει στα μέλη της να αποστέλλουν μαζικά μηνύματα σε ανθρώπους που δεν το ζήτησαν, είτε μηνύματα μέσω Ομάδων συζητήσεων, είτε μέσω οποιασδήποτε άλλης μορφής ηλεκτρονικού μηνύματος. Θα ακυρώσουμε το λογαριασμό οποιουδήποτε μέλους μας, που χρησιμοποιεί τεχνικές "spamming" για να βρει πελάτες. Αντί να βρει πελάτες, θα χάσει και τη συμμετοχή του, χωρίς δεύτερη ευκαιρία. Ανάλογα με την περίπτωση, θα χάσει όλες τις αμοιβές αν δικαιούται και μπορεί να του επιβληθεί πρόστιμο, ως δυσφημιστική ενέργεια και οικονομική ζημία.
 

 Τι σημαίνει "spamming";
 
Spamming είναι η  απρόσκλητη (μη εξουσιοδοτημένη)  αποστολή από εσένα e-mails στους παραλήπτες ( επιχειρήσεις ή ανθρώπους που δε σε γνωρίζουν προσωπικά και δεν έχουν συμφωνήσει να λάβουν πληροφορίες από εσένα. Η τοποθέτηση μηνυμάτων σε forums για να βρεις πελάτες επίσης θεωρείται spamming, εκτός και αν επιτρέπεται από τα μέλη αυτών των ομάδων συζήτησης.

Ο κανόνας είναι ότι, αν κάποιος δεν έχει ζητήσει ή συμφωνήσει προηγουμένως να πάρει πληροφορίες από εσένα, τότε, αν το κάνεις, είναι SPAM.
 
Παρακαλούμε τα μέλη μας να καταλάβουν ότι όπως όλοι ενοχλούμαστε όταν χτυπούν την πόρτα μας διάφοροι πλασιέ, για να μας πουλήσουν κάτι που δε ζητήσαμε, έτσι το ίδιο είναι πολύ ενοχλητικό να δέχεσαι μηνύματα που δεν σε αφορούν(απρόσκλητα). 


 
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ SPAMMING.

Σημείωση: κλείσε αυτό το παράθυρο για να επιστρέψεις στην αρχική σελίδα της Ifilios.

 

Copyright ©Ifilios 2005-2006. All rights reserved