Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στα 5 δωρεάν μαθήματα
e-course ηλεκτρονικής μάθησης.
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΚΤΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
 

ΓΙΝΕΤΕ MEMBERS

ΠΡΙΝ ΑΠ ΟΛΑ  ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΣΤΗΣΕΤΕ, ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ:

''ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΕΙΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΣΘΗΚΕ''

Αν θέλετε να πετύχετε σε οποιαδήποτε (Online Home Business) επιχείρηση, θα χρειαστείτε να έχετε έναν ''οδηγό χάρτη''-ένα σύστημα, για να σας οδηγήσει βήμα βήμα, μέχρι να πετύχετε τον στόχο σας, για την επιτυχία.

θα χρειαστείτε, δηλαδή, ένα καλό  ''Σύστημα Μάρκετινγκ και Εκπαίδευσης'', που θα είναι πολύ εύκολο να ακολουθήσετε και να αναπαράγετε, όπως επίσης κι έναν οδηγό-Μέντορα.

Αυτό ακριβώς είναι που παρέχει το σύστημα Ifilios και η ομάδα  IMT(Ifilios Marketing Team)!

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΔΑΞΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

 
Θα έχετε:  δικό σας members ID, έναν κωδικό πρόσβασης σε εισαγωγική εκπαίδευση στην περιοχή μελών και με τη δυνατότητα να πουλάτε (συστήνετε) κωδικούς σε νέους συνεργάτες και απελευθερωθείτε!!! (θα έχετε τη δυνατότητα να βλέπετε on line όλο το δίκτυο  των συνεργατών που συστήσατε και που σύστησαν οι συνεργάτες σας-γενεαλογικό δέντρο και να επικοινωνείτε μαζί τους.).
Το επιχειρησιακό πλάνο και το σύστημα εκπαίδευσης είναι τόσο απλό, που ακόμη κι ένα μικρό παιδί θα μπορούσε να το αντιληφθεί και να το ακολουθήσει, χωρίς δυσκολία! Και χωρίς να γνωρίζει κάποιος τους υπολογιστές και το Internet θα μπορούσε να συμμετέχει και να εγγραφεί στο σύστημα.  Να δημιουργήσει δηλαδή μια εικονική επιχείρηση (virtual reality business) και να έχει τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα ενός επιτυχημένου επιχειρηματία.  Πρόκειται για μια ελευθερία επιλογής.

Απλά συστήνοντας ανθρώπους να επισκεφθούν τη δική σας ιστοσελίδα Ifilios  μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εισόδημα εκατοντάδων ή και χιλιάδων ευρώ κάθε μήνα, όταν οι άνθρωποι που συστήσατε ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ  HOME BUSINESS -ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.

Πολλοί από τους συνεργάτες μας δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να τυπώνουν τη δική τους διεύθυνση  Ifilios (web id) πάνω στις επιχειρηματικές κάρτες τους και να τη διαφημίζουν (συστήνουν). Από κει και πέρα αναλαμβάνουμε εμείς.

ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΣΥΣΤΑΣΕΩΝ (ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ)

ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΣΤΗΣΑΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΧΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΩΔΙΚΟ ID(ακόμη κι αν εγγραφούν μετά από 1 χρόνο)


Εμείς διαχειριζόμαστε το site σας, αναλαμβάνουμε την αναβάθμισή του και τις ανταμοιβές σας, σας παρέχουμε τη δυνατότητα να συμμετέχετε και σε άλλες home business,  και κάνουμε όλες τις επαναληπτικές επαφές(follow-up) για σας. Τα πάντα προσφέρονται σε σας, χωρίς κόστος.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δοκιμάσετε το σύστημα, να εκπαιδευθείτε και να ακολουθήσετε τις οδηγίες για να μετρήσετε τα μετρητά!

Επίσης θα δεχτείτε:

  • Δωρεάν συνδρομή στο newsletter του Ifilios με συνεντεύξεις και μυστικά επιτυχίας αξίας 100 ευρώ.
  • Δωρεάν e-course μαθήματα, επιχειρηματικής ανάπτυξης και πώς θα δημιουργήσετε πολλαπλές πηγές εισοδήματος μέσω του Internet αξίας 150 ευρώ.

ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΘΕΑΤΕΣ Ή ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ;

ΚΑΝΤΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΚΕΤΑ!

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΩΣ PAID MEMBERS  KAI ΟΔΗΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ!

 

 Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑ!