Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στα 5 δωρεάν μαθήματα
e-course ηλεκτρονικής μάθησης.
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΚΤΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Αρχική
Πρόγραμμα Συνεργασίας
Η  ευκαιρία
Franchise Network
 
Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ! ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ!

Υπάρχουν 3 κατηγορίες ανθρώπων:αυτοί που κάνουν τα πράγματα να συμβαίνουν (5%), αυτοί που παρακολουθούν(75%) και αυτοί που αναρωτιούνται (20%). Το γεγονός ότι αναζητάτε κάτι στην ιστοσελίδα μας, δείχνει ότι ίσως να είστε στην πρώτη κατηγορία.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ

Ζούμε στην εποχή που η συνεχής εκπαίδευση θεωρείται απαραίτητη προϋπόθεση για την ατομική και επαγγελματική ανάπτυξη κάθε πολίτη και εργαζόμενου, του καθένα από μας. Οι περισσότεροι σύγχρονοι οργανισμοί προσφέρουν τη δυνατότητα στο προσωπικό τους να βελτιώσει τις γνώσεις του και, με τη συνδρομή των νέων τεχνολογιών, να γνωρίσει ένα κόσμο όπου η συνεχής αναβάθμιση δεξιοτήτων είναι προαπαιτούμενο για την επιτυχία. Παράλληλα και σε ατομικό επίπεδο, όλο και περισσότεροι είναι εκείνοι που ενδιαφέρονται να βελτιώσουν τις γνώσεις τους σε τομείς που πάντα τους ενδιέφεραν ή και τους ενδιαφέρουν σήμερα, χωρίς στο παρελθόν  να είχαν ευκαιρίες και άλλες δυνατότητες  για ευέλικτα προγράμματα μόρφωσης και παιδείας.

1.Διδακτικό πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης. που περιλαμβάνει αυτοπεποίθηση, παρακίνηση, δεξιότητες επικοινωνίας και δεξιότητες σχέσεων.

2. Διδακτικό πρόγραμμα δεξιοτήτων ζωής, που περιλαμβάνει αυτοδιαχείρηση, δημιουργική επίλυση προβλημάτων, σχεδιασμό και ανασχεδιασμό καριέρας, οικονομικά, διαχείριση συγκρούσεων και τεχνολογία κομπιούτερ.

3.Διδακτικό πρόγραμμα ''μαθαίνω πώς να επιχειρώ'' και μαθαίνω πως να σκέφτομαι παραγωγικά και δημιουργικά'', το οποίο περιλαμβάνει τις συμβατές προς τη λειτουργία του εγκεφάλου δεξιότητες ( βλέπε εικονικό γραφείο -τράπεζα πληροφοριών), ώστε η ισόβια μάθηση να είναι διασκεδαστική, γρήγορη και αποτελεσματική.

4.Διδακτικό πρόγραμμα περιεχομένου, με ενοποιημένα θέματα (τράπεζα πληροφοριών ifilios).

Μάθετε και Κερδίστε με το Σύστημα IFILIOS

 

Ψυχρή πραγματικότητα: ΞΟΔΕΥΕΤΕ χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο για την εμφάνισή σας, το μέρος που κατοικείτε, το χώρο που σας περιβάλλει...αλλά πιθανόν δεν ξοδεύετε πάνω από 10 ευρώ για το μυαλό σας.

Η Εκπαίδευση είναι Γνώση και η Γνώση είναι Δύναμη...
 

Η Δύναμη να αλλάξετε το Οικονομικό σας μέλλον είναι με το Σύστημα ΙFILIOS.

Σαν συνδρομητής και μέλος του IFILIOS, θα δέχεσθε αυτόματα υψηλής, interactive επιχειρηματική και οικονομική εκπαίδευση.

Η εκπαίδευση του Ifilios θα σας βοηθήσει να ανοίξετε την πόρτα στην οικονομική σας ανεξαρτησία. Το εκπαιδευτικό μοντέλο σας βοηθάει να αναπτύξετε την προσωπικότητά σας  και τις οικονομικές σας γνώσεις για να αρχίσετε να χτίζετε το οικονομικό σας μέλλον.

Πώς λειτουργεί η εκπαίδευση του Ifilios  

  Κάθε μήνα θα δέχεστε ένα καθιερωμένο εκπαιδευτικό μοντέλο του Ifilios, με συμβουλές από ειδικούς στην προσωπική ανάπτυξη, στην επιτυχία και στις επιχειρήσεις.

Το εκπαιδευτικό μοντέλο θα υπάρχει στο Εικονικό Γραφείο στο οποίο θα έχουν πρόσβαση μόνο τα μέλη.

Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ  ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΟΥ IFILIOS ΘΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΑΣ

Ο βασικός λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα είναι ότι, παρόλο που αρκετά χρόνια της ζωής τους τα πέρασαν στο σχολείο, δεν έμαθαν τίποτα για το χρήμα. Το αποτέλεσμα είναι ότι ο περισσότερος κόσμος έχει μάθει να δουλεύει για το χρήμα, … αλλά δεν έμαθε ποτέ να βάζει το χρήμα να δουλεύει για λογαριασμό του.

 
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
"ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ"

Επιχειρηματικότητα δεν είναι η ίδρυση μιας επιχείρησης.

Το επιχειρηματικό πνεύμα δεν είναι απαραίτητο μόνο στους επιχειρηματίες.

Είναι κυρίως η ανίχνευση και η κινητοποίηση των ταλέντων και των δυνατοτήτων για έκφραση και δημιουργία.

Είναι η διαχείριση του φόβου και η υπέρβαση των αναστολών μπροστά στο ενδεχόμενο της αποτυχίας.

Είναι η τόλμη να ονειρευτείς, να αγωνιστείς για το καλύτερο, να αντισταθείς στη στασιμότητα. Είναι η αποδοχή του στοιχείου της αβεβαιότητας και η μετουσίωσή της σε δράση.

Είναι οι  γνώσεις και οι έξυπνες ιδέες μεταμορφωμένες σε καινοτόμες εφαρμογές.

ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ.

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ! (Το πως αξιοποιεί ο καθένας τις ικανότητες, το χρόνο του, τους πόρους του, τις σκέψεις του, καθορίζει και την επιτυχία του).

Είναι με άλλα λόγια, η τόλμη για ενεργό συμμετοχή στο κοινωνικό, πολιτικό και οικονομικό γίγνεσθαι.

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

ΜΕ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ IFILIOS, ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΧΡΗΜΑ, ΧΡΟΝΟ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ!

Οι επαγγελματίες  της σημερινής  γρήγορης εποχής , με τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες (ορθολογικές και συναισθηματικές), θα πρέπει να εκπαιδευτούν, ώστε να τις εντοπίζουν και να κάνουν τις απαραίτητες διορθωτικές αλλαγές. Γι αυτό δημιουργήσαμε το μοναδικό εργαλείο επίτευξης στόχων, οργάνωσης χρόνου, διαχείρισης έργων, προγραμματισμού και σχεδιασμού! ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ.  ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ (PAID MEMBERS) TΗΣ  IFILIOS ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.

ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΕ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ-ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ-ΦΙΛΙΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ

Τα τελευταία χρόνια έχουμε ψάξει και έχουμε εργαστεί με τους ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ!
Με τα σεμινάρια της επιτυχίας SUCCESS SEMINARS, την ομάδα των έμπειρων ομιλητών μας και τα υψηλής αξίας εκπαιδευτικά υλικά θα :
Προκαλέσουμε την ομάδα σας για να πετύχει .
• Θα τους δείξουμε τις δεξιότητες που χρειάζονται για να έχουν την καλύτερη χρονιά τους για πάντα και πώς να πάνε από το μέσο όρο στην κορυφή.
• Θα τους διδάξουμε πως να είναι εξαιρετικοί ηγέτες .
• Θα τους αποκαλύψουμε τη νίκη με τη δύναμη της επιρροής.
• Θα τους αποκαλύψουμε τα δυναμικά όπλα των πάμπλουτων .
• Θα τους διδάξουμε την ψυχολογία του νικητή.
• Θα τους παρουσιάσουμε την ηγεσία στη δράση και πως θα αναδιοργανωθούν για να ξεπεράσουν τον ανταγωνισμό.
• Θα τους αφήσουμε να τολμήσουν να ονειρευτούν.
• Θα τους δείξουμε πώς να γίνουν πρωταγωνιστές στη ζωή και στις πωλήσεις.
• Θα τους διδάξουμε πως να μεγιστοποιήσουν το μεταβολισμό τους.
• Θα καταδείξουμε τα οφέλη μιας ισχυρής μνήμης και τη δύναμη του ψυχοδυναμικού προγραμματισμού .
• Θα αποκαλύψουμε τις συνήθειες των πάμπλουτων έτσι ώστε κι αυτοί να μπορούν να μάθουν και να εφαρμόσουν αμέσως αυτές τις συνήθειες για να εκραγεί η επιχείρησή τους.
Και πολύ περισσότερο!

 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ:
"ON-LINE ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ (ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ)"
 ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ(WEBCONFERENCING). ΤΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΑ  ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ IFILIOS,  ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΓΚΑΙΡΩΣ.

Γραφτείτε τώρα στην ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ της Ifilios και ενδυναμώστε μέσω της Γνώσης…

...γιατί η γνώση είναι δύναμη!!!

[Αρχική] [Σύστημα Ifilios] [Πρόγραμμα Συνεργασίας] [Αίτηση Εγγραφής]
[Επικοινωνία] [Eικονικό Γραφείο] [Ηλεκτρονική Εκπαίδευση] [F.A.Q.

Copyright ©Ifilios 2009. All rights reserved.