Κάντε κλικ εδώ για     να εγγραφείτε στα 5 δωρεάν μαθήματα                  
e-course ηλεκτρονικής μάθησης .                                               
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΚΤΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Αρχική
Πρόγραμμα Συνεργασίας
Η επιχειρηματική ευκαιρία
Franchise Network
 
Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΠΟΡΙΕΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Ξέρουμε ότι έχετε πολλές απορίες. Αυτή η μικρή προεπισκόπηση της επιχείρησης δεν έχει σχεδιαστεί για να δώσει απάντηση σε όλες τις απορίες σας, αλλά για να σας ενθαρρύνει να κανονίσετε μία συνέντευξη, τηλεφωνική ή ηλεκτρονική www.ifilios.gr/forma.html    και να προχωρήσετε στην εγγραφή σας ως FREE MEMBER.  Εδώ θα σας δώσουμε μια μικρή λίστα από τις πιο συχνές απορίες και ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε προσωπικά στις καθιερωμένες συναντήσεις  και στα σεμινάρια επιτυχίας.

Πώς λειτουργεί η ηλεκτρονική εκπαίδευση του Ifilios;

Σαν συνδρομητής και μέλος του IFILIOS, θα δέχεσθε αυτόματα interactive επιχειρηματική και οικονομική εκπαίδευση. Η εκπαίδευση του Ifilios θα σας βοηθήσει να ανοίξετε την πόρτα στην οικονομική σας ανεξαρτησία. Το εκπαιδευτικό μοντέλο σας βοηθάει να αναπτύξετε την επιχείρησή σας και τις οικονομικές σας γνώσεις και να αρχίσετε να χτίζετε το οικονομικό σας μέλλον. Κάθε μήνα θα δέχεστε ένα καθιερωμένο εκπαιδευτικό μοντέλο του Ifilios, με συμβουλές από ειδικούς στις επιχειρήσεις. Το εκπαιδευτικό μοντέλο θα υπάρχει στο Εικονικό Γραφείο στο οποίο θα έχουν πρόσβαση μόνο τα μέλη.

Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ

ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ IFILIOS.

ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΟΥ IFILIOS ΘΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΑΣ.

Ο βασικός λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι άνθρωποι αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα είναι ότι, παρόλο που αρκετά χρόνια της ζωής τους τα πέρασαν στο σχολείο, δεν έμαθαν τίποτα για το χρήμα. Το αποτέλεσμα είναι ότι ο περισσότερος κόσμος έχει μάθει να δουλεύει για το χρήμα,   ... αλλά δεν έμαθε ποτέ να βάζει το χρήμα να δουλεύει για λογαριασμό του.

Τι τεχνικές ικανότητες χρειάζομαι;

Η επιχειρηματική πρόταση δε βασίζεται καθόλου σε τεχνικές ικανότητες ή εμπειρία. Οποιοσδήποτε με πρόσβαση στο Internet μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να δημιουργήσει την επιχείρησή του αμέσως. Οι υπολογιστές και το Internet γίνονται με τον καιρό πιο φιλικά προς τους χρήστες. Οι γιαγιάδες στέλνουν πλέον e-mail στις οικογένειές τους τόσο συχνά όσο στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων. Το σύστημα υποστήριξής μας, η καθοδήγηση και τα σεμινάρια θα σας διδάξουν όλα όσα χρειάζεστε.

Πόσο χρόνο θα απασχολούμαι;

Θα είστε αυτοαπασχολούμενος. Η απόφαση είναι δική σας να προσαρμόσετε το ωράριο ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτεραιότητές σας. Η επιχείρησή μας έχει σχεδιαστεί να δουλεύει ακόμα και με έντονους ρυθμούς ζωής και καριέρας, συμπληρωματικά, χωρίς να επιβαρύνει τον τρόπο ζωής και το χρόνο. Ακόμη και μερικές ώρες την εβδομάδα μπορούν να έχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα.
 

Πόσα χρήματα θα χρειαστώ;

Τα ευχάριστα νέα είναι ότι οι εταιρίες (Home Business και Διεθνείς επιχειρηματικοί σύμβουλοι) με τις οποίες συνεργαζόμαστε έχουν αναλάβει το σχεδιασμό και τη διατήρηση του web site σας. Δισεκατομυριούχοι στηρίζουν την ευκαιρία που προσφέρουμε και όλα όσα θα χρειαστείτε είναι περίπου 100 ευρώ και ένας υπολογιστής. Μπορεί να χρειαστούν και μερικά παραπάνω έξοδα για εκπαίδευση ή άλλα θέματα, αλλά οι κυριότερες ανάγκες κοστίζουν σίγουρα λιγότερο απ' ότι ένα καινούριο ντύσιμο ή τα λάστιχα του αυτοκινήτου σας.

Θέλουμε να σας βοηθήσουμε να κερδίσετε χρήματα, όχι να τα ξοδέψετε.

Πώς ξέρω ότι θα πετύχει;

Προφανώς, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί την επιτυχία της επιχείρησης. Παρ' όλα αυτά, όταν δισεκατομμυριούχοι βιομήχανοι και σύμβουλοι συνεργάζονται, τότε τα θεμέλια για μια επιτυχή επιχείρηση έχουν ετοιμαστεί. Επιπλέον, η ομάδα του Ifilios μαζί με άλλες παγκόσμιες ομάδες δικτύωσης έχουν πετύχει σε πολλές αγορές σε όλο τον κόσμο. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στην ανάπτυξη των ιδιοκτητών e-επιχειρήσεων παγκοσμίως.

Σίγουρα, η επιτυχία είναι στα χέρια σας. Εσείς θα είστε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης και μόνο εσείς μπορείτε να αποφασίσετε πόσο σοβαρά θα επιδιώξετε τους στόχους σας. Υπάρχει μόνο ένας τρόπος να μάθετε...  Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να το δοκιμάσετε.

Αν είχες τη δυνατότητα να παρακολουθείς τον διεθνή 'τύπο', θα διάβαζες συχνά, όλο και περισσότερα άρθρα που αναφέρονται σε άτομα που έγιναν πολυεκατομμυριούχοι (δολαρίων) με ΄΄δουλειά που ξεκίνησαν μέσα από το σπίτι τους, εργαζόμενοι μόνο με λίγες ώρες την ημέρα, με τη βοήθεια ενός φθηνού κομπιούτερ, ενός κοινού μόντεμ, και με μια συνδρομή σε μια εταιρεία Τηλεπικοινωνιών, για πρόσβαση στο Internet!

Μπορείς κι εσύ, με λίγη σύνεση, με κάποια προσοχή, με σθεναρή αποφασιστικότητα, και με απόλυτη εμπιστοσύνη, στα επιχειρησιακά προγράμματα που σου προσφέρονται (ώστε να ακολουθείς τις οδηγίες και τις μεθοδεύσεις, μιας και είσαι άπειρος), να πετύχεις μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, τόσα όσα δεν θα κατάφερνες να πετύχεις με μια κλασσική, παραδοσιακή καριέρα, ακόμη και στην πιο περίοπτη και καλοπληρωμένη μισθωτή θέση!!

Τι θα πουλάω;

Θα συστήνετε (όλοι συστήνουν αυτό που τους άρεσε) υπηρεσίες εκπαίδευσης, πληροφόρησης και επιχειρηματικής ανάπτυξης με ένα δοκιμασμένο σύστημα  (πακέτο υπηρεσιών Ifilios).  Κάντε κλικ εδώ για να υπολογίσετε τα πιθανά κέρδη από τις πωλήσεις συστάσεις των υπηρεσιών Ifilios.

 Δηλαδή θα πουλάς-συστήνεις κωδικούς πρόσβασης στην  εκπαίδευση - Εικονικό Γραφείο και  στο σύστημα ifilios.

Μπορώ να συστήνω μόνο πελάτες;

Όταν συστήνεις μέλη-συνδρομητές  και εγγράφονται είναι ταυτόχρονα και πελάτες και το αντίθετο. Γι' αυτό είναι πολύ σημαντικό να τους παρουσιάζεις και την επιχειρηματική ευκαιρία δημιουργίας εισοδήματος για να γίνουν και συνεργάτες και να συστήνουν σε άλλους.

Χρειάζεται εγκαταστάσεις;

Δε θα είσαι υποχρεωμένος να εξοπλίσεις χώρους εργασίας (γραφεία, εγκαταστάσεις, επιπλώσεις κλπ.), γιατί, μόνος μπορείς κάλλιστα να εργάζεσαι στο σαλόνι του σπιτιού σου, ή απ' το γραφείο που θα έχεις εγκαταστήσει σε ένα από τα δωμάτια της κατοικίας σου.

Υπάρχουν προοπτικές για το μέλλον;

Νεότεροι υπολογισμοί λένε ότι οι χρήστες του Internet πρόκειται να αυξηθούν κατά 800% τα επόμενα 2-3 χρόνια. Αυτό σημαίνει πως όχι μόνο δεν υπάρχει περίπτωση να εξαντληθούν οι ενδιαφερόμενοι για τις υπηρεσίες του Ifilios, αλλά αντίθετα, φυσιολογικά ο αριθμός τους χρόνο με το χρόνο θα αυξάνεται θεαματικά.

 

[Αρχική] [Σύστημα Ifilios] [Πρόγραμμα Συνεργασίας] [Αίτηση Εγγραφής]
[Επικοινωνία]  [Eικονικό Γραφείο] [Ηλεκτρονική Εκπαίδευση ]
Copyright ©Ifilios 2007-2009. All rights reserved.