Αρχική      Είσοδος      Εγγραφή      Επικοινωνία

 

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στα 5 δωρεάν μαθήματα e-cource ηλεκτρονικής μάθησης

 

Μόνο με μια επιχείρηση μπορείς να γίνεις οικονομικά ανεξάρτητος!
Η επιχείρησή μας (Πρόγραμμα Συνεργασίας-Home Business-Virtual Reality Business) είναι εικονικής πραγματικότητας και δουλεύει όλο το 24ωρο, χωρίς την παρουσία σας.

ΝΕΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ:

 ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ +ΦΙΛΙΕΣ+ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ+ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ
 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ IFILIOS - AFFILIATE PROGRAM IFILIOS

Μπορείτε να κερδίζετε εκατοντάδες ή και χιλιάδες ευρώ, συστήνοντας πελάτες- μέλη της ηλεκτρονικής εκπαίδευσης ifilios, με τα επιχειρηματικά εργαλεία που σας δίνουμε δωρεάν. Το 95% της δουλειάς το κάνουμε εμείς για εσάς. Εσείς μόνο ακολουθείτε το σύστημα επιτυχίας, που έχουμε αναπτύξει.

Γιατί να συμμετέχετε:

 1. Η εγγραφή και συμμετοχή σας είναι μόλις 20 ευρώ ετησίως! ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΚΑΘΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΣΤΕ!

 2. Κερδίζεις από τις συνδρομές-συστάσεις μελών μέχρι το 7ο επίπεδο συνεργατών σου +ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΙΣ HOME BUSINESS ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ+ ΒΟNUS ΤΑΞΙΔΙ-ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ + BONUS ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ και μέχρι 90% σε προμήθειες και δώρα από τις πωλήσεις των συνεργατών μελών του δικτύου που δημιούργησες .

 3. ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕ ΔΙΝΕΙ ΤΟΣO ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΚΕΡΔΗ (PROFIT SHARING). Παράλληλα δημιουργείς πρόσθετα εισοδήματα με τη συμμετοχή σου και στα επιλεγμένα επιχειρηματικά προγράμματα(Home Business), τα καλύτερα της αγοράς.

 4.  Το σύστημα Ifilios λειτουργεί ως α)ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ β) εργαλείο προσέγγισης και γ)εργαλείο προώθησης της Ηλεκτρονικής επιχειρηματικότητας (Home Business) (3 σε 1).

 5. Tα προϊόντα (ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ) και οι  υπηρεσίες (ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ),  που προσφέρουμε έχουν μεγάλη αξία στην αγορά παγκοσμίως και με το σύστημα εκπαίδευσης Franchise που παρέχουμε αποκτούν μεγάλη προστιθέμενη αξία.  

 6. Αρχίζεις να κερδίζεις χρήματα αμέσως μετά την εγγραφή σου σε οποιοδήποτε επιχειρηματικό πρόγραμμα.

 7. Εάν κάποιος επισκέπτης έρθει στη δική σας ιστοσελίδα Ifilios  (ο δικός σας κωδικός), δηλαδή συσταθεί δια μέσου του δικού σας κωδικού–link συνεργασίας και αγοράσει αργότερα (και μετά από έναν χρόνο) εσείς θα κερδίσετε τα bonus που δικαιούστε, διότι έχει καταχωρηθεί στον υπολογιστή του, ο κωδικός σας με ειδικό cookie.

 8. Παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο (real-time back office system)τις προμήθειες που δικαιούστε και το δίκτυο συνεργατών σας, από το εικονικό σας γραφείο.

 9. Με τη δική σου ιστοσελίδα, τον δικό σου κωδικό και τα επιχειρηματικά εργαλεία του Ifilios, κερδίζεις χρήματα καθώς εκπαιδεύεσαι.

 10. Εμείς φροντίζουμε για όλα: αρχείο μελών, παροχές εργαλείων, αυτοματοποιημένες παρουσιάσεις, αυτοματοποιημένα απαντητικά μηνύματα, σεμινάρια, κατασκευή ιστοσελίδας, νομική και φορολογική κάλυψη και εξυπηρέτηση πελατών.

 

 1. ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ , ΦΙΛΙΕΣ .

ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΣΥΣΤΗΝΕΤΕ ΠΕΛΑΤΕΣ- ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ IFILIOS:

·          Υπογράψτε την αίτηση μέλους και στείλτε την ταχυδρομικά ή   στείλτε  την οn line (ηλεκτρονική φόρμα).

·          Τοποθετήστε τον κωδικό συμμετοχής σας ή το έτοιμο banner σας που σας παρέχουμε στο δικό σας  web site (αν διαθέτετε), ή στείλτε το δικό σας λινκ (κωδικό Ifilios)  σε γνωστούς-πιθανούς πελάτες σας μέσω  e-mail.

·          Μπορείτε να επιλέξετε ένα ή περισσότερα επιχειρηματικά προγράμματα (Home Business) και να κερδίσετε παράλληλα και άλλα εισοδήματα. 

·          Επικεντρωθείτε να εκπαιδευτείτε με το εγχειρίδιο εκπαίδευσης που παρέχουμε δωρεάν σε όλα τα μέλη μας.

·          Σας παρέχουμε τηλεφωνικό κέντρο (τηλεφωνική εξυπηρέτηση μόνο για τα  Members) για να συστήνετε την επιχείρηση σας(κωδικό σας).

KANΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΜΙA ON LINE ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΠΟΙΑ HOME BUSINESS ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!

Ή

ΚΑΝΤΕ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΩΡΑ!!! ΓΙΝΕΤΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ!!!

 

 Ο Σπόνσορας σας (ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ -ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΣΕ) είναι:


Επαφή - Πληροφορίες


ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΣΥΣΤΗΝΟΝΤΑΣ

ΓΙΝΕΤΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΣΤΗ ΓΝΩΣΗ!

ΣΥΜΒΑΛΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ!!ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ TOY ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ!

Ifilios-Consulting and Marketing Services

Κεντρικά γραφεία - Διαχείρηση : Φιλιππουπόλεως 6 - 58 100 Γιαννιτσά -

Copyright ©Ifilios . All rights reserved.