ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

 ΤΗΣ IFILIOS 

 

Τι είναι ένα πρόγραμμα συνεργασίας (Affiliate Program);

Όταν μια εταιρία δίνει τη δυνατότητα στα μέλη της ή τους συνεργάτες της να συστήσουν (διαφημίσουν) τα προϊόντα της ή τις υπηρεσίες της και να τους δώσει μερίδιο κερδών (προμήθειες) από τις πωλήσεις αυτές, τότε λέμε ότι τους παρέχει ένα πρόγραμμα συνεργασίας.
Παράδειγμα: Η ifilios πουλάει ένα σύστημα-πακέτο παροχής υπηρεσιών που προωθεί την επιχειρηματικότητα (home business) και τη δια βίου εκπαίδευση. Το σύστημα αποτελείται από πληροφορίες, εκπαίδευση, συμβουλευτική, υποστήριξη με χρήση των νέων τεχνολογιών (κατασκευή franchise ιστοσελίδας, χορήγηση κωδικού, εικονικό γραφείο-ηλεκτρονική μάθηση-τράπεζα πληροφοριών, ηλεκτρονικό περιοδικό, τηλεδιάσκεψη, που παρέχει σφαιρική μάθηση για τη ζωή, την εργασία, την κοινωνία, την υγεία, τις επενδύσεις, την οικονομία, την επιχειρηματικότητα), εκπαιδευτικό υλικό (κυρίως ειδικού οικονομικού περιεχομένου, προώθησης της επιχειρηματικότητας και προσωπικής ανάπτυξης, για εκπαίδευση Επαγγελματιών και Επιχειρηματιών του Κλάδου των Πωλήσεων, και ιδιαίτερα του Δικτυακού Μάρκετινγκ, των Άμεσων Πωλήσεων, της Αγοράς των Καταναλωτών και του Ηλεκτρονικού Εμπορίου), και οργανώνει σεμινάρια για τα μέλη του, με την Επιχειρησιακή Επωνυμία: "ΔΙΚΤΥΟ ΙFILIOS" (ΙFILIOSNET).

Το πακέτο των υπηρεσιών IFILIOS ''ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ-ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ-ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ-ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ-ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ'' στοιχίζει 20 ευρώ  και αγοράζοντας κάποιος το πακέτο, γίνεται μέλος και μπορεί να συστήνει και σε άλλους το πακέτο, κερδίζοντας bonus(συμμετοχή στα κέρδη) από τις πωλήσεις του δικτύου που δημιούργησες (από τις πωλήσεις - συστάσεις των συνεργατών  μέχρι το 7ο επίπεδο, αν πραγματοποιηθούν πωλήσεις).
Όταν συμμετέχει κάποιος σαν μέλος-συνδρομητής-συνεργάτης, του κατασκευάζουμε την δική του franchise -Ifilios ιστοσελίδα του και του χορηγείται ένας κωδικός username (tracking code, παράδειγμα:tif12345)που τοποθετείται στο τέλος της ηλεκτρονικής διεύθυνσης http://www.ifilios.gr/tif12345. Όταν οι υποψήφιοι επισκέπτονται την ιστοσελίδα, πληκτρολογούν την διεύθυνση μαζί με τον κωδικό , και το σύστημα αναγνωρίζει ποιος τον σύστησε. Στη συνέχεια ενεργοποιείται ένας μηχανισμός με επαναληπτικά μηνύματα και αν εγγραφεί μέλος (paid member), τότε  ο συνεργάτης συμμετέχει στα bonus. Τα μέλη μπορούν να μπαίνουν στο εικονικό γραφείο με ειδικό κωδικό (password) και να βλέπουν το δίκτυο συνεργατών τους, τα χρήματα που δικαιούνται, τα εργαλεία επιχειρηματικής ανάπτυξης, τις πληροφορίες , να συμμετέχουν σε τηλεσυναντήσεις και άλλα.


Παράλληλα μπορείτε να συμμετέχετε και σε άλλα επιχειρηματικά προγράμματα (home business)

 

και να δημιουργήσετε έναν δεύτερο ή και τρίτο αγωγό εισοδήματος. Το οικονομικό σύστημα των άμεσων πωλήσεων αποτελεί μια αληθινή πρόκληση για τον μέχρι χθες παθητικό καταναλωτή, να μοιραστεί με τα κέντρα παραγωγής αγαθών τα υπερκέρδη της διακίνησης των αγαθών, καθώς παραμερίζονται οι ενδιάμεσοι μεταξύ παραγωγής και κατανάλωσης.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΗ ΖΩΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ


ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΤΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ.....ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΝΕΟΥΣ ΘΕΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΕ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΑ!


 

  ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ IFILIOS ON LINE ACADEMY www.ifilios.gr/elearning.html
 

ΑΡΧΙΚΗ

Ifilios-Consulting and Marketing Services- EUROPBIZ.LTD

Copyright ©Ifilios. All rights reserved.