Η επανάσταση του Internet

Αδιαμφισβήτητα, αυτοί που εκμεταλλεύονται μια επιχείρηση βασισμένη στο ηλεκτρονικό εμπόριο μπορούν να αποκτήσουν σημαντικά κέρδη στο μέλλον. Παρ' όλο που ακόμη είναι στα πρώτα στάδια της ανάπτυξης, οι χρήστες του Internet ουσιαστικά διπλασιάζονται κάθε 100 μέρες.

Η τεχνολογία έχει εξελιχθεί περισσότερο απ' ότι ο φυσικός κόσμος γύρω μας. Έχει επίσης αλλάξει τις οικονομικές μας επιλογές. Είναι μια νέα εποχή της επιχειρηματικότητας (με νέα επιχειρηματικά μοντέλα, χωρίς τις πολυέξοδες γραφειοκρατικές διαδικασίες) και ο καθένας μπορεί να συμμετέχει αρκεί να έχει ένα όνειρο κι ένα στόχο για μια καλύτερη ζωή.

Η πιθανότητα να αποκτήσετε ένα μεγάλο εισόδημα, που κάποτε απαιτούσε μια μεγάλη επένδυση χρημάτων ή χρόνου, ή ακόμα και τα δύο, είναι τώρα εφικτή και πραγματοποιήσιμη.

Είμαστε μια παγκόσμια επιχείρηση με άμεση πρόσβαση σε προϊόντα και υπηρεσίες εκατοντάδων βιομηχανιών και εταιριών. Με χιλιάδες άριστα προϊόντα και υπηρεσίες, εγγυήσεις ικανοποίησης και τη συνεργασία περισσότερων των 500 κατασκευαστών, είμαστε έτοιμοι να εκμεταλλευτούμε την επανάσταση του ηλεκτρονικού εμπορίου και του Συνεργατικού Συμμετοχικού Συστατικού Μάρκετιγκ(Affiliate Refferal Marketing).

Η αγορά θα γίνει ξαφνικά όσο μεγάλος είναι ο "παγκόσμιος ιστός" χάρη στην τεχνολογία των ηλεκτρονικών αγορών. Και εσείς, με το να γίνετε ανεξάρτητος συνεργάτης (σε συνεργασία με εμάς) μπορείτε να έχετε μεγάλα οικονομικά ωφέλη.Καινοτόμες επιχειρήσεις "νέας οικονομίας"

Τα παραδοσιακά καταστήματα και οι πωλητές έχουν πλέον ξεπεραστεί. Σαν αποτέλεσμα, εσείς, ο ανεξάρτητος συνεργάτης-επιχειρηματίας, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε μεγάλες προσφορές σε αγορές προϊόντων για προσωπική χρήση. Μπορείτε επίσης να συστήσετε νέα μέλη επιχειρηματίες, λαμβάνοντας εισόδημα βασισμένο στον ποσό των συνολικών αγορών.

Ένα ποσοστό από την τιμή επιστρέφεται μηνιαίως στον επιχειρηματία -συνεργάτη με τη μορφή μπόνους δικαιωμάτων. Όσο μεγαλύτερο είναι το ποσό του τζίρου που έχει δημιουργηθεί, τόσο μεγαλύτερο ποσοστό επιστρέφεται.

Στις περισσότερες καριέρες και σε σχεδόν όλα τα επαγγέλματα, το εισόδημα βασίζεται στις ώρες απασχόλησης. Τυπικά, ο χρόνος ανταλάσσεται με χρήμα. Οι καλοπληρωμένοι επαγγελματίες κερδίζουν από το προσωπικό αποτέλεσμα που παράγουν.

Οι κάτοχοι συμβατικών επιχειρήσεων έχουν κέρδος μέσω των υπαλλήλων και των υπηρεσιών, ενώ προσπαθούν να κρατήσουν τα έξοδα σε χαμηλό ποσοστό. Η ιδανική επιχείρηση είναι αυτή που μπορεί να παράγει συνεχές εισόδημα, χωρίς να δημιουργεί συνεχή έξοδα, που είναι και το χαρακτηριστικό της επιχείρησης μας, και που μπορεί να λειτουργεί χωρίς την παρουσία σου(virtual reality business).

Πώς να συνδεθείτε

Η σύνδεση είναι απλή. Παραλαμβάνοντας το πακέτο σας και παίρνοντας τον δικό σας κωδικό αριθμό θα γίνετε ανεξάρτητοι συνεργάτες και θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε στην επανάσταση της τεχνολογίας του Internet και να κερδίσετε χρήματα από δικαιώματα για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Ταυτόχρονα, εσείς ως ανεξάρτητος συνεργάτης, θα έχετε άμεση πρόσβαση μέσω υπολογιστή σε προϊόντα και υπηρεσίες διαθέσιμα μέσω του συστήματος διανομής στη τιμή χονδρικής και θα έχετε τη δυνατότητα να προτείνετε άλλους. Τα έξοδα είναι ελάχιστα και δε χρειάζονται υπάλληλοι ή μεγάλες επενδύσεις.


Κάνοντας το πραγματικότητα
Αποδεδειγμένες τεχνικές και συστήματα είναι διαθέσιμες για να σας βοηθήσουν να πετύχετε ως ανεξάρτητος επιχειρηματίας.Το σύστημα υποστήριξης παρέχεται παγκοσμίως για να σας βοηθήσει στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Η τεχνολογία και η ευκαιρία έχουν "συναντηθεί". Θα είστε ένας απλός θεατής ή ένας κερδισμένος συμμετέχων; Η επόμενη κίνηση είναι δική σας.

Νομικές και Φορολογικές Υποχρεώσεις

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ  ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ  ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ (ΜΗ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΙΕΣ)

Τα μέλη- συνεργάτες είναι ανεξάρτητοι περιστασιακά απασχολούμενοι (μη επιτηδευματίες), πληρώνονται για τις υπηρεσίες τους πωλήσεις( συστάσεις)ως διαφημιστές (αμοιβές από πωλήσεις τρίτων), και είναι υπεύθυνα σύμφωνα με το νόμο και τις φορολογικές αρχές , για την άσκηση του ελεύθερου επαγγέλματος. 

Οι αμοιβές  καταβάλλονται  στα μέλη- συνεργάτες,  στις 15 του κάθε επόμενου μηνός(αν έχουν επιτευχθεί πωλήσεις),  σύμφωνα με το Ν.2579/1998, άρθρο 15 (ΦΕΚ 31 Α΄), με αποδείξεις δαπανών,(γίνεται παρακράτηση φόρου 20% και χαρτόσημο 3,60%, που αποδίδεται στην εφορία) ως ανεξάρτητοι περιστασιακά απασχολούμενοι (μη επιτηδευματίες), ενώ αν είναι επιτηδευματίες , ή ξεπεράσουν σε ετήσιες αμοιβές το ποσό των 4000 ευρώ,  υποχρεούνται να εκδώσουν τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών.

 

Συγγραφέας: Γιώργος Κίνας, Ιδρυτικό στέλεχος IfiliosNET

Πίσω!