ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΛΟΥΤΟΥ PROGRAMMATA PLOUTOU, προγράμματα πλούτου, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΛΟΥΤΟΥ

Αρχική           Εγγραφή      Επικοινωνία

  Σύστημα Ifilios

 

 

 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

E-LEARNING

  Ηλεκτρονική εκπαίδευση Ifilios

 

  Τράπεζα πληροφοριών

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

HOME BUSINESS

  Πρόγραμμα Συνεργασίας Ifilios

 Κάντε τη  Δωρεάν Συνέντευξη, για να σας προτείνουμε το καταλληλότερο πρόγραμμα (Home Business) για σας.

 

 HOME BUSINESS

Τώρα με το δοκιμασμένο σύστημά μας, μπορείτε να επιτύχετε!

Εκτινάξτε το εισόδημά σας, μέσω του Internet, συμμετέχοντας στα επιχειρηματικά προγράμματα, εισοδήματα νέας τεχνολογίας

(Home Business-Home Mom Job).

Προγράμματα που συνδυάζουν την επαγγελματική ζωή με την οικογενειακή ζωή. Ο συνδυασμός της επαγγελματικής ζωής με την οικογενειακή ζωή είναι απαραίτητος στη σημερινή εποχή και ανεβάζει την ποιότητα ζωής για όλους. Μερικές φορές το να μένεις στο σπίτι και να εργάζεσαι είναι το καλύτερο, ειδικά όταν τα παιδιά και οι υποχρεώσεις του νοικοκυριού δεν σου επιτρέπουν να ασχοληθείς με τίποτα άλλο. Εάν εσείς αναζητάτε μια εργασία από το σπίτι,  που θα σας παρέχει ένα καλό εισόδημα και αρκετό χρόνο για να το αφιερώσετε στην οικογένεια σας, τότε  τα παρακάτω προγράμματα συνεργασίας είναι για σας. Με μερικές ώρες απασχόλησης την εβδομάδα, κι ενώ τα παιδιά σας κοιμούνται, εσείς μπορείτε να κερδίσετε  αρκετά χρήματα για να αγοράσετε τα επιπλέον πράγματα που επιθυμείτε ή για να εξασφαλίσετε τα έξοδα σας για τις  οικογενειακές σας διακοπές.  Το πιο σημαντικό, όμως, είναι ότι το να συμμετέχετε σε  μια επιχείρηση από το σπίτι δείχνει ότι είστε ένα άτομο που πιστεύει στον εαυτό του  και ότι είστε διατεθειμένοι να κάνετε τα απαραίτητα βήματα για να οδηγηθείτε στην επιτυχία.

 ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΜΟΝΙΜΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ

  Όλοι διαθέτουμε 24 ώρες το 24ωρο.  Πώς, όμως,  μερικοί άνθρωποι πλουτίζουν και μερικοί όχι; Μήπως είναι πιο έξυπνοι ή πιο ικανοί; Η απάντηση είναι ότι κάνουν κάτι διαφορετικό και αυτό είναι ότι πολλαπλασιάζουν το χρόνο και τις προσπάθειές τους.  Μπορείτε να κάνετε κι εσείς το ίδιο πράγμα. Παρακάτω εξηγούμε τι εννοούμε.

  Φανταστείτε ότι έχετε ένα μαγαζί, που πουλάει παπούτσια. Για να κερδίσετε χρήματα , εσείς θα πρέπει να πηγαίνετε κάθε μέρα και να πουλάτε παπούτσια. Εάν εσείς δεν πάτε στο μαγαζί, δεν το λειτουργήσετε, δεν το διαφημίσετε και δεν πουλήσετε παπούτσια, εσείς δεν θα κερδίσετε χρήματα. Σωστά;

  Τώρα κοιτάξτε κάποιους τραγουδιστές. Ας πούμε τους Rolling Stones ή τον Σάκη Ρουβά ή την Έλενα Παπαρίζου. Νομίζετε, ότι αυτοί θα πρέπει να πηγαίνουν να δουλεύουν κάθε ημέρα για να κερδίσουν χρήματα; Φυσικά όχι! Αυτοί κερδίζουν δικαιώματα για μια δουλειά που έκαναν κάποια μέρα και πληρώνονται κάθε μέρα. Αυτοί ηχογράφησαν  κάποια  τραγούδια  και πληρώνονται για κάθε δίσκο, που κάποιος αγοράζει ή όταν ένας ραδιοφωνικός σταθμός παίζει το τραγούδι αυτό, είτε αυτοί είναι στη δουλειά ή όχι.

  Έτσι ακριβώς είναι και το είδος του εισοδήματος που μπορείτε να έχετε, αν ασχοληθείτε με τα παρακάτω επιχειρηματικά προγράμματα. Αυτό λέγεται επαναλαμβανόμενο εισόδημα.

  Ο καλύτερος τρόπος να πολλαπλασιάσετε το χρόνο σας και την προσπάθεια σας στο internet, είναι να εισαγάγετε μερικούς επιχειρηματίες, που θα προωθήσουν τη δημιουργία επαναλαμβανόμενου εισοδήματος, κι εσείς θα κερδίζετε χρήματα,  24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα.

  Μερικές από τις επιχειρήσεις από το σπίτι (home business-home mom job), που σας προτείνουμε, μέσα από την εμπειρία μας και την επιτυχία μας, είναι οι παρακάτω.

  Παρακαλούμε κάντε κλικ σε οποιαδήποτε  link-συνδέσεις  και θα σας ανοιχτεί ένας καινούριος δρόμος.

  Εμείς σας εγγυόμαστε, ότι κερδίζουμε χρήματα από κάθε επιχειρηματικό πρόγραμμα, που έχουμε στη λίστα μας και το πιο σπουδαίο είναι ότι μπορείτε να το κάνετε κι εσείς,  αν ακολουθήσετε το δοκιμασμένο σύστημα επιτυχίας μας.

 

        Επιχειρηματικά Προγράμματα

ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

(ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΑ!!!)

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (HOME BUSINESS)              

OΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΣΤΙΣ HOME BUSINESS

Υπάρχουν αρκετά βήματα για να κερδίσετε χρήματα μέσω του Internet! ΤαΒασικότερα βήματα είναι:

ΒΗΜΑ 1 - Μπείτε στην  Επιχείρηση και στο σύστημα της Ifilios! Γίνετε Ενεργά μέλη (Paid Members) .

Το πρώτο βήμα είναι να δημιουργήσετε -εγκαθιδρύσετε τη δική σας επιχείρηση από το σπίτι  (να πάρετε το δικό σας κωδικό Μέλους -Συνεργάτη με το Συμφωνητικό συνεργασίας και τα προωθητικά εργαλεία).  Υπάρχουν αρκετές επιχειρηματικές ευκαιρίες μέσω του Internet, που μπορείτε να επιλέξετε. Πολλές από αυτές είναι χωρίς προοπτική και δεν λειτουργούν, μερικές λειτουργούν καλύτερα από άλλες και μερικές λειτουργούν πάρα πολύ καλά. Εμείς, σας προτείνουμε αυτές που γνωρίζουμε προσωπικά και δουλεύουν με επιτυχία. Έχουμε ξοδέψει πολύ χρόνο και χρήματα για να δοκιμάσουμε ποιες δουλεύουν καλά και ποιες όχι.    Έτσι θα  γλιτώσετε πολλά χρήματα και δεκάδες και ίσως εκατοντάδες ώρες άσκοπης απογοήτευσης  και εμπειρίας. Σας υπενθυμίζουμε ότι για να κερδίσετε χρήματα δε χρειάζεται να δουλέψετε σκληρότερα από οποιονδήποτε, χρειάζεται να μάθετε να κάνετε κάτι διαφορετικά. Μην ξεχνάτε, οι πλούσιοι έχουν το ίδιο ποσό χρόνου με οποιονδήποτε, αλλά έμαθαν να βάζουν το χρήμα και τους άλλους να δουλεύουν γι΄ αυτούς.

ΒΗΜΑ 2 -  Μπείτε στην ηλεκτρονική εκπαίδευση της Ifilios, ενδυναμώστε μέσω της γνώσης και μάθετε να προωθείτε την επιχείρησή σας και να προσεγγίζετε πελάτες, με το σύστημα Ifilios!

Μόλις επιλέξετε μια από τις παραπάνω επιχειρήσεις από το σπίτι(Home business), πρέπει να κάνετε το επόμενο βήμα που είναι το πως θα βγάλετε χρήματα. Μάθετε  τι πρέπει να κάνετε κι ακολουθήστε τη συνταγή της επιτυχίας από το εγχειρίδιο της Ifilios.

Ας βάλουμε σε αυτό το βήμα μερικούς όρους. Εσείς χρειάζεται να φέρετε επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας (Website ID), για να προσφέρετε την επιχειρηματική ευκαιρία ή το προϊόν. Όπως με το μαγαζί με τα παπούτσια που αναφερθήκαμε παραπάνω, εάν κανένας δε γνωρίζει για το μαγαζί σας, εσείς δεν θα πουλήσετε κανένα ζευγάρι παπούτσια, σωστά;  Το ίδιο και οι τραγουδιστές, εάν κανένας δε γνωρίζει τίποτα γι αυτούς, αυτοί δεν θα πουλήσουν κανένα μουσικό κομμάτι.

Κάθε επιχείρηση στον πλανήτη που ζούμε, χρειάζεται να προωθεί τον εαυτό της και να φέρνει ανθρώπους μπροστά στην πόρταΕυτυχώς, λόγω του internet, υπάρχουν μερικά φανταστικά συστήματα, που είναι διαθέσιμα σε σας, αν συνεργαστείτε μαζί μας. Αν ακολουθήσετε τις οδηγίες μας, θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα που θα κατορθώσετε.   Γίνετε μέλη της Ηλεκτρονικής εκπαίδευσης Ifilios, για να μάθετε το σύστημα της επιτυχίας και να αποκτήσετε τις γνώσεις και τα απαραίτητα  επιχειρηματικά εργαλεία.

ΒΗΜΑ  3 -  Home-Business Εργαλεία & Εκπαίδευση (Tools & Training)! Εργαλεία & Εκπαίδευση

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΗS IFILIOS!!!

Μιλώντας για επένδυση, η καλύτερη επένδυση που έχετε να κάνετε είναι να επενδύσετε στον εαυτό σας. Κανείς δεν πρόκειται να δουλέψει  σκληρότερα ή εξυπνότερα για σας, παρά μόνον ο ίδιος σας ο εαυτός, σωστά; Έτσι, τι θα λέγατε αν ταΐζατε το μυαλό σας με πληροφορίες, που αυτό χρειάζεται, για να εργαστεί  εξυπνότερα από όσο μπορεί.  

Θα σας το πούμε δωρεάν: εάν εσείς δεν έχετε τα κατάλληλα εργαλεία  και την εκπαίδευση, δεν θα μπορέσετε να κερδίσετε σε κανένα παιχνίδι, περιλαμβάνοντας και το παιχνίδι του να κάνεις χρήματα. Εμείς εκπλαγήκαμε από τον αριθμό των ανθρώπων που ήρθαμε σε επαφή, και οι οποίοι θέλησαν στο παρελθόν να κερδίσουν χρήματα, συμμετέχοντας σε τέτοιου είδους προγράμματα επιχειρήσεις, και απέτυχαν  επειδή δεν είχαν τα κατάλληλα εργαλεία και την εκπαίδευση για να λειτουργήσουν την επιχείρησή τους.

Συμπέρασμα, εάν εσείς είστε σοβαροί και αποφασισμένοι να αλλάξετε τη ζωή σας και να γίνετε ελεύθεροι και ανεξάρτητοι οικονομικά και χρονικά, τότε θα πρέπει να αποκτήσετε τα εργαλεία και την εκπαίδευση  που οι επιτυχημένοι χρησιμοποιούν.

 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Το Πρόγραμμα επιχειρηματικής συνεργασίας και εκπαίδευσης της Ifilios,  θα σας διδάξει  αυτό που χρειάζεστε να ξέρετε.

Το πιο σπουδαίο είναι ότι οι επιχειρήσεις εικονικής πραγματικότητας(business home-home mom jobs) είναι όλες προγράμματα συνεργασίας (affiliate programs) που δημιουργούν εισόδημα με πολύ απλό τρόπο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δοκιμάσετε το σύστημα και να δείτε πόσο μακριά μπορείτε να φτάσετε.

Εάν είσαστε έτοιμοι να συμμετέχετε και να κερδίζετε άμεσα χρήματα από την εκπαίδευσή σας, αλλά και από τα εκπαιδευτικά πακέτα των μελών που συστήσατε, τότε συμπληρώστε την αίτηση εγγραφής, ως ενεργά μέλη(Paid Members),                                    

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΩΣ PAID MEMBER

Αν όμως, θέλετε να το μελετήσετε και να δοκιμάσετε ένα μέρος της συνεργασίας, τότε

Ότι και αν αποφασίσετε, πείτε ναι στον εαυτό σας και στο όνειρό σας και  ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ!

Ifilios-Consulting and Marketing Services