Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε στα 5 δωρεάν μαθήματα
e-course ηλεκτρονικής μάθησης.
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΚΤΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Αρχική
Πρόγραμμα Συνεργασίας
Η επιχειρηματική ευκαιρία
Franchise Network
 
Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η επιχείρηση Ifilios σας προσφέρει μια επικερδή καριέρα όπου θα μπορείτε να κερδίζετε καθώς θα μαθαίνετε. Η ευκαιρία αυτή προσφέρεται ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο να προσαρμόζεται στους στόχους σας και θα σας βοηθήσει να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη από την εκπαίδευση και την ευκαιρία του Προγράμματος  Συνεργασίας- Συνεργατικού Μάρκετινγκ και της ηλεκτρονικής επιχειρηματικότητας (HOME BUSINESS).
Το κλειδί για την επιτυχία είναι να ακολουθείτε το σύστημα του διαδικτυακού e-franchise της Ifilios. Στην αρχή το μόνο που χρειάζεται είναι να μάθετε το σύστημα και τις τρεις τεχνικές του.
Αυτό γίνεται μέσω του εικονικού γραφείου ή των εγχειριδίων του συστήματος στα οποία έχουν πρόσβαση τα μέλη-συνεργάτες. Όσο καλύτερα μαθαίνετε τις τεχνικές τόσο μεγαλύτερα έσοδα θα έχετε.
Αναπτύσσετε την επιχείρηση ακολουθώντας ένα δοκιμασμένο και πετυχημένο σύστημα. Έχετε βοήθεια από εγχειρίδια και οδηγούς και κυρίως υπάρχουν άτομα να σας βοηθήσουν στο ξεκίνημά σας και να σας παρέχουν διαρκή υποστήριξη.
Το επιχειρηματικό πλάνο είναι συνεπές ως προς το εκπαιδευτικό σύστημα και δίνει έμφαση στους εξής παράγοντες:

  • Προσωπική ανάπτυξη-επιχειρηματική νοοτροπία-Εκπαίδευση Πωλήσεων
  • Σύσταση(πώληση) συνδρομών (εγγραφές) της ηλεκτρονικής εκπαίδευσης ( Οnline Academy- Εικονικό Γραφείο-Τράπεζα Πληροφοριών).
  • Εισαγωγή νέων Μελών-Συνεργατών -Πελατών.
  • Εκπαίδευση-Υποστήριξη των μελών αυτών, με κατάλληλα εκπαιδευτικά και επιχειρηματικά εργαλεία, ώστε να δημιουργείται αναπαραγωγή και πολλαπλασιαστική ανάπτυξη.
  • Δημιουργία μόνιμου εισοδήματος με την παράλληλη συμμετοχή  σε επιλεγμένα πλουτοπαραγωγικά προγράμματα .


Περισσότερες πληροφορίες για την ηλεκτρονική εκπαίδευση, για τη συμμετοχή στην εικονική επιχείρηση και το ανθρώπινο franchise της Ifilios, απευθυνθείτε σε έναν από τους Ανεξάρτητους Συνεργάτες μας, παρακολουθήστε κάποια από τις επιχειρησιακές παρουσιάσεις και κάνετε περιήγηση στην ιστοσελίδα μας στη διεύθυνση www.ifilios.gr.

 

[Αρχική] [Σύστημα Ifilios] [Πρόγραμμα Συνεργασίας] [Αίτηση Εγγραφής
[Επικοινωνία]  [Eικονικό Γραφείο] [Ηλεκτρονική Εκπαίδευση ] [F.A.Q.]

Copyright ©Ifilios . All rights reserved.