ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ

Η ΝΕΑ ΤΑΣΗ
Ευτυχώς για μας με τη σημερινή προηγμένη τεχνολογία και τις δυνατότητες της πληροφορικής,  μπορoύμε να ζήσουμε όπου θέλουμε, να περάσουμε ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά μας και να ελέγχουμε το οικονομικό μας μέλλον – όλα από την ευκολία της δικής μας επιχείρησης από το σπίτι (HOME BUSINESS).

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΑ. Είτε θέλετε πλήρη απασχόληση στη δική σας επιχείρηση από το σπίτι, είτε μερικά μετρητά με μερική απασχόληση, ή την ασφάλεια που δεν υπάρχει στη σημερινή αγορά εργασίας, όλα είναι εφικτά.
Με την εταιρία μας δεν χρειάζεται πια να είσαστε δεμένοι σε ένα γραφείο ή σε ένα τηλέφωνο με δεσμοφύλακα το αφεντικό σας. Ρυθμίστε το δικό σας ωράριο, φορέστε ότι θέλετε και το πιο σπουδαίο, φτιάξτε το δικό σας χώρο εργασίας. Είναι μία αξιοζήλευτη ευκαιρία που μπορεί να γίνει δική σας.

Η " Επιχείρηση Από Το Σπίτι", (HOME BUSINESS) αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εκρήξεις στην παγκόσμια οικονομία σήμερα. Η " Επιχείρηση Από Το Σπίτι" ( η Νέα Τάση ) γεννήθηκε λόγω ανάγκης. Σε μία εποχή όπου οι μεγάλες εταιρίες σκέφτονται μόνο πώς να περιορίσουν τα έξοδά τους, ποιες είναι οι δικές σας επιλογές; Δεν υπάρχει πλέον ασφάλεια στον Ελληνικό ιδιωτικό τομέα.

Στο βιβλίο του J. Paul Getty "Πώς να Γίνετε Πλούσιος", ο πρώτος κανόνας επιτυχίας είναι "Πρέπει να έχετε τη δική σας επιχείρηση, ποτέ δεν θα γίνετε πλούσιος δουλεύοντας για κάποιον άλλο." Αυτό εν μέρει εξηγεί για ποιο λόγο στις Η.Π.Α. κάθε 10 δευτερόλεπτα κάποιος ξεκινά μία επιχείρηση με έδρα το σπίτι. Στα τελευταία 17 χρόνια μόνο, ο αριθμός των επιχειρήσεων με έδρα το σπίτι έχει αυξηθεί από τα 5 εκατομμύρια στα 52 εκατομμύρια και συνεχίζει. Στην πραγματικότητα υπολογίζεται ότι κάθε μέρα ανοίγουν 23.799 επιχειρήσεις με έδρα το σπίτι.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διδαχθείτε, να επιθυμείτε μία καλύτερη ζωή και να είσαστε πρόθυμοι να αλλάξετε αυτό που κάνετε τώρα. Μπορείτε να καθίσετε στον καναπέ σας και να συνεχίσετε να κάνετε αυτό που κάνατε πάντοτε - και να έχετε ότι είχατε πάντοτε. Εάν είσαστε ικανοποιημένοι μ' αυτό, τότε δεν χρειάζεται να διαβάσετε παρακάτω. Αντίθετα, εάν έχετε βαρεθεί και θέλετε να διεκδικήσετε τα όνειρά σας, ρίξτε μία προσεκτική ματιά στις παρακάτω στατιστικές:
• Το 86% των ιδιοκτητών επιχειρήσεων με έδρα το σπίτι είναι πιο ευτυχισμένοι έχοντας τη δική τους επιχείρηση απ' ότι δουλεύοντας για κάποιον άλλο.
• Το 84% συνιστούν την επιχείρηση από το σπίτι και σε άλλους.
• Το 84% σχεδιάζουν να συνεχίσουν να έχουν τη δική τους επιχείρηση στα επόμενα πέντε χρόνια.
• Το 20% των επιχειρηματιών από το σπίτι αναφέρουν ότι οι επιχειρήσεις τους είχαν τζίρο μεταξύ € 100.000 και € 500.000 πέρυσι.
• Το 14% πλήρωσαν τον εαυτό τους ετήσιο μισθό από € 50.000 έως και € 250.000. Το 29% δουλεύουν από το σπίτι μαζί με άλλα μέλη της οικογένειάς τους.
• Το 60% πιστεύουν ότι οι επιχειρήσεις τους πηγαίνουν καλά, ή καλύτερα απ' ότι περίμεναν.
• Το 76% αναμένουν αυτό το χρόνο αύξηση των εισοδημάτων τους από την επιχείρηση του σπιτιού τους.

Η αναζήτησή σας για το ιδανικό περιβάλλον εργασίας και για το όχημα που θα σας οδηγήσει στην επιτυχία έχει τελειώσει. Θα μπορείτε να δουλεύετε τις ώρες που επιλέγετε αυξάνοντας την παραγωγικότητά σας, χωρίς να υπολογίζουμε τις ώρες που θα γλιτώσετε από την κίνηση στους δρόμους!

Με το σύστημά μας θα μάθετε πώς μπορείτε να ζείτε, να δουλεύετε και να κερδίζετε χρήματα μέσα από το ίδιο σας το σπίτι.

Έχουμε αναπτύξει μία από τις πιο συναρπαστικές, τεχνολογικά προηγμένες επιχειρήσεις, virtual reality business, επιχείρηση εικονικής πραγματικότητας, που θα σας εξασφαλίσει την επιτυχία στο νέο αιώνα. Το σύστημά δεν είναι μόνο πετυχημένο, εύκολο στη λειτουργία και απλό στη διαχείριση, αλλά συμβαδίζει και με τη σημερινή επαναστατική τεχνολογία. Με άλλα λόγια, η συνταγή της επιτυχίας έχει ήδη γραφτεί.

Το πιο σημαντικό πράγμα που μπορείτε να έχετε είναι επιθυμία για αλλαγή, προθυμία να μάθετε μερικές νέες τεχνικές και σοβαρότητα ως προς το μέλλον το δικό σας και της οικογένειάς σας.

 

Πηγή: Ifilios

Πίσω!