ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ;

Δικτύωση-δεν είναι μόνο για τους ανθρώπους των πωλήσεων. Κυκλοφορεί ένας μύθος ότι η δικτύωση είναι μόνο για τους ανθρώπους των πωλήσεων. Τίποτε δεν είναι πιο μακριά από την αλήθεια!

Η δικτύωση αποτελεί μια απολύτως απαραίτητη ικανότητα για οποιονδήποτε σκοπεύει να συμμετέχει στη ζωή.

Η δικτύωση είναι κάτι ανθρώπινο. Αφορά την οικοδόμηση αμοιβαία χρήσιμων σχέσεων.

Ακόμη και οι άνθρωποι των σπηλαίων δικτυώνονταν. Αυτό εμείς το αποκαλούμε απλώς φυλή. Η χειρότερη τιμωρία για έναν άνθρωπο των σπηλαίων ήταν να τον πετάξουν έξω από το δίκτυο. Χωρίς τη βοήθεια του δικτύου, η επιβίωση ήταν αμφίβολη. Το ίδιο ισχύει ακόμα και σήμερα.

Για να επιβιώσουμε χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον.Υπάρχουν πολύ λίγοι άνθρωποι στη χώρα μας που είναι εντελώς αυτάρκεις. Οι περισσότεροι τρώμε τρόφιμα που παράγονται από τους αγρότες. Οδηγούμε τα αυτοκίνητα που κατασκευάζουν οι εργάτες των αυτοκινητοβιομηχανιών. Εργαζόμαστε σε κτίρια φτιαγμένα από ανθρώπους του κατασκευαστικού τομέα. Ο κατάλογος είναι ατελείωτος...

Γιατί λοιπόν είναι τόσο δύσκολο να δικτυωθεί κάποιος; Η δικτύωση είναι δύσκολη επειδή ποτέ κανείς δε σας έμαθε πώς να την κάνετε. Είναι μια ικανότητα που τα σχολεία ξέχασαν να μας διδάξουν. Γιατί; Οι δάσκαλοι επικέντρωναν την προσοχή τους σε πολλά γεγονότα και αριθμούς, επειδή χρειαζόσαστε καλούς βαθμούς στις εξετάσεις σας. Ο μέσος όρος της βαθμολογίας σας, και όχι οι επικοινωνιακές σας ικανότητες, καθόρισαν την πρόοδό σας στο σχολείο. Δεν πήρατε μεγαλύτερο βαθμό επειδή συζητούσατε με το γείτονά σας. Κανείς δεν ενδιαφερόταν για το βαθμό που παίρνατε επειδή ήσαστε καλοί ακροατές ή καλοί συνομιλητές. Εκπαιδευτήκατε ελάχιστα, αν όχι καθόλου, στο να δημιουργείτε σχέσεις ή να επικοινωνείτε με τους άλλους. Κι όμως, υποτίθεται ότι, από τη στιγμή που ενηλικιωθήκατε, είστε καλοί στο να δικτυώνεστε. Εξάλλου, οι καλύτερες δουλειές βρίσκονται μέσω της δικτύωσης.

H δικτύωση είναι απλώς ένα σύνολο ικανοτήτων μέσω των οποίων οικοδομείτε τη σχέση σας με τους άλλους ανθρώπους. Το εκπαιδευτικό σύστημα της Ifilios, θα σας διδάξει επιτυχημένες και εύχρηστες τεχνικές, ώστε να κατακτήσετε πλήρως αυτές τις ικανότητες.

Μπορείτε να αποκτήσετε υποστήριξη, πληροφορίες και φιλίες. Μπορείτε ακόμα, να βρείτε ένα μέντορα, ανθρώπους για να συμβουλέψετε, και συντρόφους για τον ελεύθερο χρόνο σας. Κάποιοι βρίσκουν ακόμη και συζύγους.

Είναι ένας τρόπος να αποκτήσετε πρόσβαση σε πληροφορίες και γεγονότα που ίσως δε θα μπορούσατε ποτέ να ανακαλύψετε μόνοι σας. Το δίκτυό σας μπορεί να σας ανοίξει πολλές πόρτες.
Το κλειδί για την επιτυχία σας είναι να αποκτήσετε χρήσιμες γνώσεις και μετά να αναλάβετε δράση με ένα δοκιμασμένο σύστημα.

Οι άνθρωποι στο IfiliosNET ασχολούνται και συμμετέχουν με τη δικτύωση για τους παρακάτω λόγους:

  • Πρόσθετο εισόδημα
  • Οικονομική ανεξαρτησία
  • Να έχουν τη δική τους επιχείρηση
  • Περισσότερο ελεύθερο χρόνο
  • Προσωπική ανάπτυξη
  • Να βοηθούν τους άλλους
  • Να συναντούν καινούριους ανθρώπους
  • Να σταματήσουν να εργάζονται
  • Να αφήσουν κάτι πίσω τους
  • Να πάρουν σύνταξη σε 2-5 χρόνια που μεταβιβάζεται και κληροδοτείται.Συγγραφέας: Πέτσου Ανδρονίκη, Ιδρυτικό στέλεχος IfiliosNET

Πίσω!